Electrolux Ergorapido 2in1 ERGO11 Şarjlı Süpürge

598,60 TL
0 - Yorum Yap
Marka
Stok Kodu
DQSUWY24
Garanti Süresi
24 Ay
* 56,69 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
Kargo bedava
 
Model: Electrolux Model : Ergorapido 2in1 Şarjlı Süpürge Ergo11

Nikel bataryaya karşın iki kat daha uzun çalışan ve hafif olduğu kadar kullanım kolaylığı sağlayan yüksek performanslı Lityum TurboPower bataryası sayesinde daha uzun süre dayanan daha fazla güce sahip olun. Değiştirilmesi kolay bu hızlı şarj edilebilir batarya ile 35 dakikaya kadar çalışma süresine sahip olun. Sinyalli gösterge sayesinde ne zaman şarj edilmesi gerektiğini kolayca görün.

180° EasySteer™ hareket kabiliyeti, ergonomik tasarım, iyileştirilmiş başlık ve büyük arka tekerlekler, tüm zeminlerde temizliğinize esneklik ve yumuşak hareketler katacaktır. İki aşamalı güç modu sayesinde farklı yüzeylere göre temizlik seçeneğini değiştirin ve temizlik sonrasında süpürgeyi kolay bir şekilde şarj standına yerleştirin.

Üstün esneklik ve fonksiyonel tasarım tecrübesine kapılarınızı açın. İster geniş bir alanı, ister ulaşılması zor, küçük bir noktayı temizlemeniz gereksin, Ergorapido her görevin üstesinden gelir. Kolayca çıkabilen el ünitesi sayesinde mutfak tezgahınızı, mobilyalarınızı veya arabanızın içini zahmetsizce temizleyebilirsiniz.

Bundan sonra asla elektrikli süpürgenizin fırçasından kıl ve lif temizlemeyeceksiniz. Bırakın, yeni Ergorapido'nun patentli BrushrollClean™ teknolojisi sadece bir pedala basarak bunu sizin yerinize yapsın!

180 derecelik manevra kabiliyetinin yanı sıra DustSpotter™ LED Işıklarıyla gelen Ergorapido başlığı, uzman bir temizlik deneyimi yaşamanız içindir. En karanlık yerlerde bile neyi ve nereli temizlediğinizi görerek hiçbir şeyi gözden kaçırmadığınıza emin olun.

Hızlı temizlik gerektiğinde priz arama, fiş takma dertlerine son veren kablosuz şarjlı süpürge.

Mavi bir ışık, süpürgenin şarj edilme sürecinde yanık kalır.

Tek bir düğmeye dokunarak rulo fırçanın serbest kalmasını sağlayabilirsiniz ve bu da fırçanın kolaylıkla temizlenmesine olanak verir.

Pil tipi:Li-ion
Voltaj (V):18
Normal modda çalışma süresi (dk):35
Düşük hız modunda çalışma süresi (dk):35
Turbo modda çalışma süresi (dk):13
Şarj olma süresi (saat):3,5
Motorlu turbo başlık:Var
Kontrol tipi:Şarj oluyor LED göstergesi
Toz haznesi hacmi (l):0,5
Saklama yeri:Şarj standı üzerinde
Filtrasyon tipi:Çift etkili pratik silkeleme mekanizmalı filtre
Tüm aksesuarlar dahil toplam net ağırlık (kg):3.04
Ürün boyu (cm):114.5
Ürün genişliği (cm):26.5
El ünitesi boyu (cm):45
El ünitesi genişliği (cm):12
Ses seviyesi (dB):79

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Electrolux Ergorapido 2in1 ERGO11 Şarjlı Süpürge Ücretsiz Kargo İle Electrolux Ergorapido 2in1 Şarjlı Süpürge Ergo11 Ürünü Bir Tıkla Kapınızda ! DQSUWY24
Electrolux Ergorapido 2in1 ERGO11 Şarjlı Süpürge

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.