Fakir Veyron Turbo Öko Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kırmızı

573,10 TL
0 - Yorum Yap
Marka
Stok Kodu
EGJMSU69
Garanti Süresi
24 Ay
* 54,28 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
Kargo bedava
 
Marka : Fakir Model : Veyron Turbo Eko Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
 
Üstün performansı, darbelere karşı yüksek dayanma gücü ve özel tasarımıyla fark yaratan Veyron Turbo Öko, kusursuz temizlik vadediyor.
Dinamik tasarımıyla da fark yaratan Fakir Veyron Turbo Öko, mat, parlak ve metalik renk seçeneklerine sahip. Skalasında kırmızı, viyolet, kum ve sarı renklerini barındırıyor.
Yüksek motor gücü ve özel filtre sistemleri sayesinde güçlü bir yarış otomobili gibi performansını sürekli dorukta tutan Fakir Veyron Turbo Öko, uzun süreli kullanımlarda bile emiş gücünü kaybetmiyor.
Ergonomik yapısı ve dinamik  tasarımıyla da fark yaratan Veyron Turbo Öko Toz Torbasız Elektrik Süpürgesi, 800 W motor gücü ve 400 W elektronik ayarlanabilir vakum gücü ile evinizi tozlardan arındırarak sağlıklı ortamlar sunuyor.
İki farklı filtre sistemi ile emiş gücünü sabitleyen Fakir Veyron Turbo Öko?un yıkanabilen H.E.P.A. 13 filtresi mikrop, bakteri ve ev akarlarının yüzde 99,9?unu hapsederek alerji problemlerini minimum seviyeye çekiyor.
Yeni nesil Cyclone filtre sistemi ise toz haznesi içinde hortum etkisi yaratarak hem daha fazla toz yakalıyor hem de kalın ve ince tozları ayrıştırarak H.E.P.A. 13 filtrenin daha uzun süre temiz kalmasını sağlıyor.
Ayrıca evcil hayvan sahipleri de turbo yer aparatının dönebilen fırçası sayesinde tüyleri derinlemesine temizleyebiliyor.
toz torbası gerektirmeyen sistemi 1,5 litre kapasiteli şeffaf toz haznesi ile temizliği pratik hale getiriyor. Hazne dolduğunda kapağı açıp tozları kolayca boşaltabiliyor, su ile yıkayarak tüm kirden kolayca kurtulabiliyorsunuz.
 
Motor Gücü (watt) 850
Filtre Sistemi Cyclone
Ses Seviyesi db (A) 71
Emiş Gücü 400W
Hepa 13
Hacim / Toz Kapasitesi 1,5L
Hava Akımı Ses Seviyesi dB (A)
Kablo Uzunluğu (m) 5m
Boru tipi teleskopic
Boru Uzunluğu (m)b 92cm
Hortum Uzunluğu (m) 1,8m
Çalışma yarıçapı (m) 8,5m
Taşıma Kolu
Park Pozisyonu yatay/dikey
Hacim / Toz Kapasitesi 1,5L
Yer Aparatı
Kenar Köşe Aparatı
Döşeme Aparatı
Turbo Aparat
Toplam Ağırlık 7,80kg
Ürün Ağırlığı 5,80kg
Ürün ebatları 590 x 398 x 330 mm   

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fakir Veyron Turbo Öko Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kırmızı Ücretsiz Kargo İle Fakir Veyron Turbo Eko Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Ürünü Bir Tıkla kapınızda ! EGJMSU69
Fakir Veyron Turbo Öko Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kırmızı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.