2017 Yılı Burç Yorumlarınız Size Neler Getiricek

2017 Yılı Burç Yorumlarınız Size Neler Getiricek 

2017 Yılında burçların başına gelenler, mutlu, mutsuz, maddi ve manevi durumları, ayın duruşu, jüpiter, mars gibi bir çok gezegenin burçlara nasıl yansıdığını öğreneceksiniz.  
BALIK(19 ŞUBAT-20 MART)

Aile, iş hayatı, aşk ve sağlık bu sene siz sevgili balıklardan yana. Elinize geçen fırsatları iyi değerlendirin bu sizin son şansınız.Bu yıl sosyal hareketliliğiniz yüksek olacak. Geleceğe dönük umutlarınızı gerçekleştirmek için bu yıl iyi bir zaman olacak sizin için. Mantığa ve netliğe hayal aleminizden daha çok önem verin. Yılın ortalarında bazı arkadaş ilişkilerinizi bitirmeye karar verebilirsiniz bu sizin için olumlu yönde ilerleyecektir. Ağustos ayından itibaren sağlığınızı etkileyen konulara kafa yormanız gerekebilir. Bu yıl sağlığınızı geçiştirmeyin. Aşk hayatınızda cesur ve duygusal bir yıl geçireceksiniz. Siz zaten burçlar arasında en şanslı olan burçlar dansınız ve 2017 sizin şanslı yılınız olacak. Bu yıl istediğinizi gerçekleştirmek için adımlar atın bu fırsat elinize bir daha geçmeyebilir. Maddi anlamda bir kaç küçük sürprizle karşılasanızda merak etmeyin yıl sonunda bunlardan kurtulacaksınız.

OĞLAK(22 ARALIK-20 OCAK)

Oğlak burçları bu yıl iş hayatında ki önemli gelmişler olacak çünkü her şey elinizin altında ve sadece adım atmanız gerekiyor. Bu sene size başarı çok yakın iyi değerlendirin. Daha iyi iletişimler size faydalı olacak görüşmeler yapabilirsiniz.Yeni bir işe başlamış, övgü almış yada terfi etme gibi bir ihtimaliniz var.Nisan aynın sonlarında aşk hayatınızda nemli değişikler olabilir. Maddi olarak bu yıl iyi para kazanma şansınız var güzel değerlendirin. Elinize yüklü bir miktar geçecek bu parayı yatırım yaparak iyi değerlendirmelisiniz.Maaş artışı alabilirsiniz bu ay. Geçmişi keşkeleri, yapamadığınız o şeyleri düşünmeyi bu sene bırakın ve yeni bir yaşam tarzı oluşturmaya başlayın böylece Venüs 'de ikinci gün evinde size maddi yardımda bulunsun.

AKREP(24 EKİM-22 KASIM)

2006 yılından beri göremediğiniz şanslar bu yıl kapınıza kadar gelecek. bir iş teklifi veya evlilik teklifi geri çevirmeyin. Çektiğiniz maddi konular bu sene ile son buluyor. Elinize iyi bir iş, miras yada para geçmiş olabilir. Teknoloji alanında yapılan işler sizi yükseğe çıkartacak. İş yerinizde takım halinde yapılan işlerde ufak sürtüşmelere yaşanabilir büyütülecek birş ey değil işinize konsantre olmalısınız. Sağlık açısından birazcık sorunlu bir yıl olsa da dengeli beslenme ve sporla bunu kolay atlatabilirsiniz.Aşk hayatınızda da şansınız yerinde romantik ve eğlenceli bir yıl geçireceksiniz. Küçük sürtüşmeler olacak ve siz bunları büyük bir sorun sanacaksınız. Umudunuzu bu yıl kaybetmeyin çünkü böyle bir şans zaten akreplerden başka hangi burcun başına gelirdi ki.

BAŞAK(24 AĞUSTOS-23 EYLÜL)

 Bu yıl kendini maddi anlamda kazanç sağlamaya çalışmalısınız. Kafanızı karıştıracak konular ev, aile konuları olabilir. Elinizdeki işleri bitirmeden yeni işler veya sorumluluk almaktan kaçmalısınız. Kendi işinizi yapıyorsanız bulunduğunuz platformda en iyisi olabilir veya işle alakalı bir ön plana çıkma durumu olabilir. İş yerinizde maaş artışı olabilir yada prim alabilirsiniz. Bu yıl herhangi bir ortak kullanım için para geçerse tartışmalardan uzak kalmalısınız.Partneriniz varsa eğer bir olayı sizin için sizden saklayabilir. Yalnızsanız yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Kafa karışıklığı, yanlış anlaşılmalar, yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir. maddi açıdan şanslı bir yıl geçireceğiniz çok belli.Ailenizi ilgilen durumlarda zor görevler,sorumluklar sizleri bekliyor.

YENGEÇ(21 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Bu yıl çok çalışarak zoru başarabilme kabileyetinizi gösterebilirsiniz. Sorunsuz bir yıl geçirmek için yeni yaklaşımlara ve denemelere açık olmanız, detaycı ve keskin zekanızla birleştiğinde, kariyerinizin başka bir yöne evrildiğini görebilirsiniz. Ancak, yanlış bir sonuç oluşmaması için dikkat ve tedbir şart unutmayın! Ruhsal ve fiziksel sağlığınız geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ihmal edilmemeli. Sağlıklı yaşamalı ve diyetle sporla çözülebilecek sorunları bu yıl çözebilirsiniz.Bu sene ikili ilişkiler için zaman harcamamak sizin için daha iyi olur. Yüksek bir harcama söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde özgüveniniz artıyor bu durumu kötüye kullanmamalı tam tersi uyumu yakalayarak ilerlemenin yolunu bulmalısınız.

BOĞA (21 NİSAN-20 MAYIS)

Bu yıl kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.2018 yılı  fırsatları için hazırlık yaptığınız bir yıl bu yıl. Ruhsal ve fiziksel yenilenme yapacağınız bir yıl.Hayalleriniz varsa bu yılı hayalleriniz için değerlendirmelisiniz.Yaşadığınız yerde değişiklik yapabilir yada taşınabilirsiniz. Şubat aylarında risk almamanız gerekiyor.Sosyalleşmek sizin için en iyisi olacak. ne kadar çok sosyalleşir seniz geri dönüşler alacaksınız.Ortaklarınız varsa ortak olduğunuz paraya da dikkat etmelisiniz.Hayaller kurarken gerçeklerden uzaklaşmamaya dikkat ediniz. 2017 'nin sonlarına doğru yeni bir şans kapınızı çalabilir.

KOVA (21 OCAK-18 ŞUBAT)

Yıllar sonra bile hatırlayacağınız yepyeni bir yıla giriyorsunuz.Yılın ilk aylarında insanlar ne yapmak istediğinizi anlamayabilirler bu yüzden isteklerinizden vazgeçmeyin başarılı olabiliceğiniz bir yıl. Yıl boyunca romantik bir duygu hissedeceksiniz. 2017 yılı size aşk getirecek.Bu yıl kovalara aşk getirmekle kalmayacak finansal açıdan rahatlayacak.2 Yıldır olduğu gibi bu yıl da, hayati eğitimleriniz, sosyal hayat, arkadaşlık ilişkileri, toplumsal faaliyetler, sosyal organizasyonlar, sivil toplum örgütleriyle çalışmalar alanlarında devam ediyor. Bu alanlarda yeni şeyler öğrenebilir, zorlayıcı ve olgunlaştıran dersler alabilirsiniz. Bu süreçte, bazı sosyal ya da arkadaşlık ilişkileriniz testlerden geçebilir, bazı arkadaşlıklar sonlanabilir veya arkadaşlarınızla aranıza mesafe girebilir ya da iletişim kurmakta zorlandığınız farklı çevrelere girebilirsiniz.

YAY (23 KASIM-21 ARALIK)

 Yeni yıla maddi kaynaklarınızı ilgilendiren başlıklar ön planda olarak giriyorsunuz. Kaynaklarınızı doğru kullanmalı ve aşırı harcamalardan kaçınmalısınız, ama aynı şekilde para akışı da hızlanabilir. Sadece yanlış alana gereğinden fazla harcama yapmak bütçe açığına neden olabilir veya bazı harcamalar yüzünü gösterebilir. Tedbirli olmakta fayda var.Bir ihtimal bulunduğunuz çevrelerden kişilerle romantik ilişkiler içerisine de girebilirsiniz ya da istemeniz durumunda arkadaşlarınız sizi bazı kişilerle tanıştıra bilirler. Artan görev ve sorumluluklar ya da altından kalkması zor yükler bu yıl da devam ediyor. Ancak bu yıl son, sonrasında hediyeleriniz büyük olabilir ve ayrıca Mayıs Kasım aralığında koyduğunuz hedefler veya planlar geçmişteki gibi zorlanmadan ve farklı şekilde ilerleme gösterebilir.
 

 TERAZİ (24 EYLÜL-21 ARALIK) 

 Her anlamda korunduğunuz ve fırsatlara açık bir yıldasınız sevgili Teraziler. Dolayısıyla, ön plana çıkmalı ve kendinizi göstermelisiniz 2017 yılında. Şu an farkında değilsiniz, ama iş hayatınızla veya eviniz ya da yaşadığınız yerle ilgili değişikliklere açık iki yılın içindesiniz. 12 Yıldır bu yılı bekliyorsunuz. 2017’de, elinizi attığınız her şey pırlantaya dönüşebilir. Özellikle Ocak ve Şubat aylarında ışığınız ön planda, şanslar kapıda olabilir. Evde oturup tembellik etme yılında değilsiniz. Şansınızı kullanmak için sokağa çıkın, harekete geçin v.b. Özellikle eviniz, aileniz ve özel yaşamınızla ilgili konularda parlak bir süreç olabilir. Geçen yıl başkaları veya bazı amaçlar için yaptığınız fedakarlıklarla ya da diğerlerinin istek ve ihtiyaçlarını karşılamakla geçmiş olabilir. Diğerlerinin düşüncelerine göre yaşamanız veya talepleri karşılamak için çabalamanız kendinizi, sizin için önemli şeyleri veya kişiliğinizi geri planda bırakmanıza neden olmuş olabilir. 

 ASLAN (23 TEMMUZ-23 AĞUSTOS) 

Yazılı ve sözlü iletişimin, ağzınızdan çıkan lafların ve kendinizi ifade etme yeteneğinizin ön planda olduğu ve bu alanda fırsatlar yakalayabileceğiniz bir yıla giriyorsunuz. Sevgili Aslanlar 2014 yılından beri Yay burcunda bulunan Satürn yaşam enerjinizi, aşk hayatınızdan keyif alma veya hayatı hafife alabilme becerinizi biraz azalttı. Ancak, bu yıl bu alanlarda beklenmedik sürprizlere hazır olun! Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılar veya kendini aşma şansı, yeni aşklar veya çocuklarınızla ilgili konularda sürprizler söz konusu olabilir.

KOÇ (21 MART-20 NİSAN) 
 Sabırlı olmanız ve planlı davranmanız durumunda, 2017’ye ilerlemeyi, farklı fırsatları ve heyecanı destekleyen gezegen hareketleriyle başlıyorsunuz. Aslında, hızlı hareket etmeyi seven, enerjik bir burç olmanıza rağmen, bu yıl daha fazla sezilerinize kulak vermeniz ve duygularınızla hareket etmeniz gerekiyor. Önsezileriniz bu yıl sizi yanıltmayacağı gibi, pek çok durumda faydalı olacaktır. Unutulmayacak bir yıl olabilir. Sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle tanışmakla kalmayıp, sizi destekleyen kişiler sayesinde hayatınızda önemli gelişmelerin yaşandığını görebilirsiniz.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN) 

 Eğlenceyi veya yaratıcılık gerektiren işleri ön plana alacağınız, kariyerinizin ve ikili ilişkilerinizin ön plana çıkacağı bir yıla giriyorsunuz sevgili İkizler. Yeni kişilerle tanışılabilinir veya yeni aşklara yelken açılabilinir. İkili ilişkilere, ortaklıklara veya evliliklere bakışınız farklılaşıyor. Bu alanlarda zorlanmalar veya artan sorumluluklar bu yıl da sürüyor. Neyse ki yıl boyunca sizi anlayan arkadaşlarınız veya sosyal çevreler olacak, ama onlar da bunun karşılığını almayı bekleyebilirler yıl içerisinde. Yalnız İkizler burçları, kendi çevrelerinden bazı kişilerle yakınlaşabilirler veya kalıcı arkadaşlıklar kurabilirler. Ortak kaynak kullanımı gerektiren, emlak veya uzun vadeli yatırımlarla ilgili konularda dikkatli olmanız ve tedbirli davranmanız gereken bir yıldasınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.